tiistai 5. tammikuuta 2016

Kynsikkäät - Fingerless gloves

20160105_103521

Miehä läksin sit Vatikaanii rauhottummaa ku selvisin Tohtorist, oon Borgioihe matkas nyt. Samal valmistuit mummole kynsikkäät. Yhet tein jo jouluks, mut nyt sain kamuselt lankapaketi ja siel sattu olemaa iha mummo talvitaki väristä Nallee ni tekasin toiset, ko ne ensimäiset toimiit ikkääkö testikappaleen jot ovat oikii kokoset reumakässii. Nää on nyt sit niiku parannettu versio. Auto on piuhas, -20 mittaris, voijee ko tää talvi on mukavaa, NOEIJÖLEE miu mielest, mut nauttikoot nyt ne ketkä lunta ja pakkasta halusiit, nyt on etekii ensimäistä ja vähä toistakii. Tätä lystii on luvattukkii nyt sit koko viikoks, nii jot eihä siin, näil männää. Kolmise kuukautta kevvääsee.

After watching 8 seasons of Doctor Who (season 9 is not yet on Netflix) I went to the Vatican with the Borgias. Somehow I missed the series when it was on Finnish TV so it's all new to me. While watching I knitted a pair of fingerless gloves for Grandma - I made a beige pair for Yule, but now that a friend sent me some yarn (yay, yarn! My favourite!) and I noticed one of the skeins was exactly the same colour as Grandma's winter coat, I knitted another pair. It's -20 (for the whole week it seems and it will get even colder) so I put the car's block heater on so in about an hour I can go and deliver the gloves and pick up some groceries while I'm at it. People have hoped for a real winter, now it's here in all its glory and I'm disliking every minute of it. 3 months till spring.

2 kommenttia:

 1. Tälläistä versiota kynsikkäistä en ole ennen nähnytkään! Siistit!
  Siitä taulunäyttelystä on sanottava, että kannattaa mennä katsomaan. Varsinkin palettiveitsellä raaputettu pieni mustavalkea työ takaseinällä ja toki muutkin vanhuskuvat äidistään ovat suorastaan liikuttavia ja teknisesti taitaasti tehtyjä.
  Tykkäsin myös pyykeistä jotka liehuvat kepeässä tuulessa ja kaikista kolmesta vesivärityöstä ja... no sittenpähän näet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää onkii mallii reumaatikko :) Sormii ko ei saa sormikkaisii mänemää, ni sen takkee ilma niitä. Ja juu, käin tännää ja hieno ol näyttely! Äitimaalauksest tykkäsin jo edelliseskii näyttelys, ja nyt ol mahoto metkat heposet ja sit se sisilialaine sisäpiha ja sit ne mis ol värrii oikei paksult, niiko se Kevät.

   Poista