sunnuntai 16. elokuuta 2015

On oloja pielly - Feeling wrecked
Miul ko on tää vika, mikä vaikuttaa vähä joka paikkaa, ja siihe erinäisii lääkkeitä, ni nyt on männeillää kokkeilu jot mitä tapahtuu erinäisile asioile jos jätän miu tulehuskipulääkkee pois reiluks viikoks. Voin kertoo jot ei oo hyvät olot ensikää, mut onneks on muita lääkkeitä. Miul on sellane sanonta ko "soitetaa Panacod" iha tämmösii päivii varte. Onneks kuitekii keli on suosint eikä oo lykänt matalapaineita Atlannilt peräkkäi ja rinnakkai, ni on olt ehkees vähä helpompaa ja voito puolel alan muutekii jo olla. Mut jot vähemmä tapahtuu ja vähemmä käyn mehäs ja vähemmä tulloo kuuvvii, ko on olot päällää.

My syndrome affects my whole body more or less, which means I take pills, which cause side effects and now I'm testing what'll happen if I don't take my NSAIDs for a week or two. I am NOT feeling that good, lemme tell ya, but fortunately I have the backup pain killers. Also, the weather has been good, sunny and dry though not that warm, which has helped a lot. There's still a week or so to go, but I'm already on the winning side here. This means less updates because there's less activity.


20150815_130255

Chilipensas pukkaa palkoo ja se on hyvä se. Mie pakastan nää tälläsennää, pakastimest on kätsä ottaa yks palko ja leikata puolet ruokaa ja heittää loppu takasii. Siin välttyy myös silt ikävält "hups leikkasin chilii ja sit hieroin silmii/korvii/erinäisii muita herkkii ihoalueitain"-virheelt, ko pakastettu ei nii paljo jätä kerrosta kässii. Toki ensiks pittää testata onks näis potkuu, viimevuotisis ol oikei mukavast, mut välist ovat sellasii jot ei chiliks tietäs.

My chili is doing well. I'm going to freeze the chilis as they are, then when I'm cooking I take one and chop it in. Or half, depending how strong they are, I haven't tasted these yet. Frozen chili has an advantage, it doesn't stick to your fingers as much, so luckily you will avoid the "oops I chopped chili and then I rubbed my eyes/ears/insert some other sensitive area here"-mistake.

20150815_130444

Ei oo helle, mut en mie valitakkaa. Aurinko. Se on hyvä se.

The heat is gone (at least temporarily) but I'm not complaining. The sun is here and life is good.

20150815_130359

20150815_130422

20150815_130457

Hassutteluhetkone rappusil.

Goofing around on the porch.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti