Kuivur hyrräs pitki iltaa ja enne yötä ol ensimäine satsi valmis.
The dehydrator hummed all evening and before nightfall the first batch was ready.
Miu kuivuriin on niitä halvimpii malliloi, joku ABC tai joku, en muista merkkii. Siin on kuus tassoo ja neljä vähintää pittää olla käytös yhtä aikaa jot ilma kiertää oikeittai. Tasot on muoviset ja pestävät, mut ei verkkomalliset niiko niis kalliimmis. Hyvi toimii tää, oon kuivant aika paljo etekii kasviksii ja sienii. Lihan kans en oo viel koittant mut pitänöö jonkuu kerra testata joku kuivalihakii tekeminen. Tehoja on kolme, sienile ja esmes nokkosele ei käy ko ykköne, nää juurikkaat kuivasin kakkosel.
My dehydrator is a cheap model, called ABC something, not a famous brand or anything. It's got 6 platforms and at least 4 need to be piled up so the air flows properly. The platforms are plastic and washable. This works fine - I've dried a lot of veggies and mushrooms with it. Never tried making dehydrated meat yet, but I will someday. The device has three temperature/power settings - the mildest one works well with mushrooms and nettles, for instance, for this batch I used setting number two.
Iltasil levitteli sit ensimäise satsi jäähtymää leivipaperi pääle ja ko olliit jäähtyneet, pistin vaakaa. Valmista kuivaa tul 250 grammaa mikä vastaa kahta ja puolta killoo tuoretta. Toises satsis lienöö suuripiirtei sama ver. Nyt ko tien kastiketta, pattaa, muhennosta tai soppaa, otan ain kourallise tätä ja heitän sekkaa, se kerkiää hyväst turvota siin ruuvalaito aikan ja antaa mehevyyttä ja vitamiinii ruokaa ko ruokaa.
In the evening the first batch was dry so I spread it to cool and then weighed it, it was about 250 grams which equals 2,5 kilos. The second batch is about the same size I think. So now I have this mix to be added in sauces, pots, casseroles and soups - it's so fine it doesn't need extra soaking time, but gives food vitamins and a richer taste.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti